Nasional Cricket Canada

Nasional Cricket Canada

Apa Olahraga Nasional Cricket Canada

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Apa Olahraga Nasional Cricket Canada?

January 02, 2018 1

Nalika sampeyan mikir para pemimpin ing jangkrik internasional, wong Kanada ora bisa mlaku-mlaku, supaya Inggris lan Kanada ngadhepi akhire ing piala dunia jangkrik, sing menarik kanggo takon yen jangkrik olahraga nasional Kanada?

Dadi iku?
Ora, ora.

Kanada nduweni 2 olahraga nasional, sing ditrapake miturut hukum ing taun 1990-an.
Iku hockey es kanggo mangsa, lan lacrosse kanggo mangsa panas.

Cricket digunakake kanggo dadi ageng ing Kanada, minangka koloni Inggris.
Ing kasunyatan, pertandhingan antarane Amerika Serikat lan Kanada sing diselenggarakake ing September 1844, ora mung internasional sing paling tuwa ing cricket, iku minangka pertandhingan internasional sing paling tuwa ing olahraga apa wae.

Aku wis ngilangke sawetara riset, lan ternyata game iki ana ing tim New York lan tim Toronto, nanging loro-lorone tim ngupaya pemain saka negara-negara kasebut, saengga mung minangka tim perwakilan, lan wis suwe anggone ngetung minangka pertandhingan US v Canada!

Aku seneng karo sejarah sing ana ing olahraga - iku salah sawijining bab sing gedhe babagan - sejarah sing sugih, sing tansah ditambahake, mung bakal tambah akeh kaya wektu terus!

Cricket ora dadi olahraga populer ing Kanada, utawa ing Amerika Serikat kanggo perkara kasebut, ora kaya koloni ex-Brit liyane kaya Australia, Selandia Baru, Afrika Selatan, India, lan liya-liyane.

Mungkin cuaca kadhemen, mbok menawi infiltrasi olahraga sanès saking AS, nanging Piala Dunia kriket ing taun 2007 nedahaken Kanada minangka namung wonten ing ngrubah angka.

Duwe nyatakake yen babagan cricket, sing ora cocog karo olahraga curling!
Kanada nduweni persentase ageng ing kabeh penjilat ing donya.
Minangka pendatang anyar kanggo olah raga iki, aku bakal nonton olahraga World Champs minggu iki uga, ing endi Kanada wis mesthi apik.

Dadi, nalika sampeyan krasa, kriting, utawa olahraga apa wae, saiki sampeyan bisa ngatonake kawruh babagan olahraga olah raga sing paling tuwa!
Read More